Mantis Bugtracker

Viewing Issue Advanced Details Jump to Notes ] View Simple ] Issue History ] Print ]
ID Category Severity Reproducibility Date Submitted Last Update
0000501 [EvoERP] minor always 2017-12-27 11:54 2018-01-18 11:23
Reporter ISTech View Status public  
Assigned To JEMM
Priority normal Resolution fixed Platform
Status resolved   OS
Projection none   OS Version
ETA none Fixed in Version Product Version 2017.2
  Target Version Product Build
Summary 0000501: Auto Generate Serial numbers in WO-I not working.
Description I went to IN-B turned on Serial control for a part then created the parameters for it in SC-G. Created a WO for that part, issued parts, released it then when I went to enter finished production everything went as it normally does. When the screen came up for the serial I chose auto generate. The grid comes up with nothing in it and its simply stuck there if you click go it simply gets into a loop taking you back to the screen before the grid then back to the empty grid.
Steps To Reproduce
Additional Information Currently running 2017.2 with all patches installed.
Tags No tags attached.
Enhancement Date 11/21/17
Error Message
Program Name T7WOI.RWN
Repeatable in Test Company
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0000833)
ISTech (administrator)
2018-01-18 11:23

This issue was fixed in the 2018.1 update with all patches installed.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2017-12-27 11:54 ISTech New Issue
2017-12-27 11:54 ISTech Enhancement Date => 11/21/17
2017-12-27 11:54 ISTech Program Name => T7WOI.RWN
2017-12-27 11:55 ISTech Assigned To => JEMM
2017-12-27 11:55 ISTech Status new => assigned
2017-12-27 11:55 ISTech Additional Information Updated
2018-01-18 11:23 ISTech Note Added: 0000833
2018-01-18 11:23 ISTech Status assigned => resolved
2018-01-18 11:23 ISTech Resolution open => fixed


Mantis 1.1.2[^]
Copyright © 2000 - 2008 Mantis Group
Powered by Mantis Bugtracker